ANLÆGSGARTNER- ELLER MEDHJÆLPER SØGES TIL VEDLIGEHOLDELSE AF GRØNNE OMRÅDER PÅ SJÆLLAND

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du glad for frisk luft, og elsker du at arbejde under åben himmel? Og vil du samtidig være med til at sikre, at veje, parker og naturområder forbliver i topform? Så er det dig, vi søger for vores kunde i Hørsholm

Vi har brug for nye sæsonansatte medarbejdere som vil arbejde i sommersæsonen med opstart til Juni 2023. Arbejdstiden ligger primært mellem kl. 7- 15 mandag til fredag.

 

Arbejdsopgaverne:

Du skal arbejde med grøn pleje, vedligehold og renhold af naturområder, parker og veje i Storkøbenhavn. Du bliver en del af et mindre team, som har ansvaret for daglig pleje og vedligeholdelse af grønne områder. Arbejdsopgaverne skal løses i samarbejde med dit team, men da der er tale om et mindre team, kan der forventes en del selvstændighed i arbejdet.

Sammen med dit team skal du udføre:

  • Lugning af bede
  • Renhold og tømning af skraldespande
  • Hækklipning
  • Græsslåning
  • Plejning af grønne områder
  • Øvrige opgaver indenfor de grønne områder

 

Hvem er du?

Din baggrund er ikke afgørende, men du skal have erfaring med at arbejde inden for de grønne områder. Det vigtigste er, at du har viljen og lysten til udendørs arbejde – i alt slags vejr. Hvis du samtidig er mødestabil og lægger vægt på faglig stolthed, passer du helt sikkert ind i teamet.

Derudover er det vigtigt, at:

  • Erfaren anlægsgartner (grøn)
  • Du besidder kørekort (Kat. B)
  • Besidder en god fysik
  • Du kan komme op om morgenen – Teamet er i gang allerede kl. 07:00

 

Vil du vide mere?

Er du interesseret, så ring til os eller søg via annoncen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på følgende telefonnummer 31 60 22 88 på hverdage mellem kl. 8-16.

 

Hvem er Marsøe?

Vi tilbyder vikar- og rekrutteringsløsninger til virksomheder inden for Bygge & Anlæg, Lager & Industri og IT, Administration & Salg. Vi er kvalitetsbevidste og sætter en stor ære i at levere den bedste service til alle vi møder på vores vej. Vi er drevet af et ønske om succes og vi brænder for at yde den bedste service for både kunder og kandidater.

Vi tror på at succes og resultater skabes gennem gode relationer til såvel kunder, som ansatte, som arbejdsgiver, uanfægtet hvilken branche man befinder sig i.

Marsøe ApS er fysisk placeret i Hvidovre, men vores ydelser strækker sig over hele Sjælland.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Marsøe ApS, Industriholmen, 2650 Hvidovre

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 02-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://marsoe.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000455

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5827827

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet