Køkkenchef, køkkenleder, professionsbachelor. økonoma eller anden kostfaglig leder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Den kommunale Madservice i Lyngby-Taarbæk kommune søger en dygtig og engageret kostfaglig leder, der vil være med til at udvikle mad- og ernæringsområdet.

Du skal være ernæringsfaglig tovholder på et pilotprojekt med fokus på at koble vores nuværende koncept ’Mad fra Bunden’ sammen med de ernæringsfaglige anbefalinger for kost til ældre. Vi har et stort ønske om at videreudvikle vores døgnforplejning, for at sikre at de enkelte borgeres individuelle behov kan tilgodeses.

Du vil stå i spidsen for to af vores teams af kokke og ernæringsassistenter fordelt på to lokationer, i alt ca. 10 medarbejdere. Det vil være muligt at skabe produktionssynergi imellem de to køkkener, for at effektivisere drift og økonomi. Personalet er dog som udgangspunkt ”låst” til et fast køkken.

Vi har en forventning om, at du ønsker at kvaliteten på den mad som vi laver og som sendes ud fra dit køkken, er meget høj. De ældre borgere er vores kunder og derfor forventer vi en høj service.

Vi tilbyder

  • Et spændende job, hvor du kan sætte dit fingeraftryk på kulinarisk mad til ældre borgere og bidrage til udvikling af vores koncept - Mad fra Bunden.
  • Mulighed for at afprøve nye ideer.
  • Attraktiv arbejdstid med plads til et familieliv
  • Kompetent stab af dygtige og motiverede kolleger.

Om pilotprojektet
I Lyngby-Taarbæk Kommune er det politisk besluttet, at vi fremadrettet skal have et større fokus på ernæringsrigtig mad til vores ældre på plejecentrene og de midlertidige pladser. Derfor skal der gennemføres et pilotprojekt med 1 års varighed, med fokus på at videreudvikle vores nuværende koncept ’Mad fra bunden’, så produktionen fremadrettet lever op til ’Anbefalinger for den danske institutionskost’, herunder implementering af næringsberegnede opskrifter, kosttyper mm.

Du bliver en af de to tovholdere på pilotprojektet, og din fornemste opgave er, at bidrage med ernæringsfaglige inputs, så vi kan sikre os at borgerne får det mest optimale tilbud, både ift. næringssammensætning og smag. Der skal udvikles og beskrives et nyt koncept, der kan overføres til de resterende køkkener i 2025.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant ernæringsfaglig uddannelse. Du har erfaring som leder og at du med denne faglighed og ledererfaring, hver dag leverer gode oplevelser for både borgere og medarbejdere, når alle døgnets måltider skal produceres og nydes.

Som leder skal du evne at motivere, støtte og udfordre dine medarbejdere, således at stabilitet og udvikling kommer til at gå hånd i hånd, i en positiv atmosfære. Du er inspirerende at arbejde sammen med og klar til at gå forrest.

Vi ønsker at vores nye køkkenchef formår at have en positiv, energisk, og serviceminded udstråling, også de dage hvor det går stærkt. Vi forventer at du evner at samarbejde og være i øjenhøjde med mange forskellige fagligheder på alle niveauer i vores organisation.

Til at løse opgaven vil du få et rutineret hold, med både faglærte, elever og ufaglærte samt, masser af frihed til at sætte dit personlige præg på hverdagen, stillet til rådighed.

Du er samtidig en del af lederteamet med øvrige køkkenchefer fra vores andre køkkener.

Du har flair for it og brug af fagsystemer.

Du vil få følgende ansvarsområder
  • Varetage og drive køkkenet ud fra vores vision, strategi og standard for Mad fra Bunden til vores ældre borgere.
  • Personaleansvar og daglig ledelse i samarbejde med de øvrige køkkenchefer og driftschefen.
  • Administrative opgaver forbundet med drift af køkkenet, herunder indkøb, økonomi forbundet med styring af råvarer og egenkontrol.
  • Kontinuerlig udvikling af standarder og procedure, der skal sikre en optimal drift.
  • Være køkkenets ansigt udadtil og udvikle et tæt samarbejde med plejecentrets ledelse, dine køkkenchefkollegaer og borgerne.

Stillingen er på 37 timer/ugentligt og forventes at være besat 1. oktober 2023.

Arbejdstiden ligger indenfor normal arbejdstid, hvor weekendvagter og enkelte helligdage kan forekomme.

Løn efter gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger
fås hos driftschef Thomas Høgsted Hansson, telefon 21 24 11 47, mail: thoha@ltk.dk.

Frist
Ansøgning med bilag sendes via linket senest den 13. august 2023.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. oktober 2023

Arbejdssted
Den kommunale Madservice

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål – at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lyngby-Taarbæk Kommune, Virumvej 125, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=2298&ERId=82908

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5858123

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet