Områdeleder til Teknisk Afdeling

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du både bruge en skruetrækker og styre store projekter? Vi søger en ny dygtig områdeleder til Teknisk Afdeling, der formår at have både et praktisk og et strategisk blik på opgaveløsningen – og som samtidig går op i at levere god ledelse til sine medarbejdere.

Til hverdag skal du bl.a. koordinere dine medarbejderes arbejdsopgaver og prioritere indkomne opgaver. Du skal ikke selv ud og skrue - men det er en fordel, at du ved, hvordan man gør, så du kan sparre med dine medarbejdere om den praktiske opgaveløsning. Samtidig er det vigtigt, at du har styr på projektledelse og -styring, så du kan hjælpe os med at få nogle af vores store bygningsprojekter i hus.

Lederstillingen er en udadvendt funktion, og vi er fordelt på otte adresser i Nordsjælland, som du skal være parat til at køre rundt mellem, når der er behov for det. Du har kontakt med mange forskellige mennesker hver dag, og du skal kunne begå dig i selskab med både rengøringsassistenten og direktøren.

Herudover er nogle af dine opgaver:

  • Budget og økonomistyring – ansvarlig for driftsbudgettet på U/NORD
  • Daglig bygningsdrift
  • Personaleledelse
Lidt om Teknisk Afdeling
Du kommer til at stå i spidsen for Teknisk Afdeling og har daglig ledelse af 15 tekniske medarbejdere, lederen af rengøringsafdelingen samt et lille administrativt team. I organisationen er vi kendt for at være hjælpsomme, og der er respekt om vores arbejde og vores serviceniveau. Vi er en velfungerende afdeling, hvilket afspejler sig i den seneste trivselsmåling, og internt i afdelingen går vi meget op i at samarbejde og dele viden. Det er vigtigt for os, at vores nye leder har lyst til at være med til at understøtte vores gode kultur med en empatisk og åben ledelsesstil.

Du kommer ind i et område, hvor der er ’styr på sagerne’. Vi har eks. lavet hovedaftaler på leverandører af f.eks. el og rengøringsartikler. Vi har fået udarbejdet en 10-årig vedligeholdelsesplan fra COWI over vores i alt 95.000 m2, og pengene til vedligeholdelsesarbejdet er indarbejdet i anlægsbudgettet.

Lidt om U/NORD
På U/NORD er vi meget optagede af bæredygtighed, og vi er certificerede som FN Verdensmålsskole. Det betyder, at vi stiller krav til både FN’s bæredygtighedsmål og til økonomisk bæredygtighed når vi bygger og bygger om. Vi er stolte af vores bygninger energimæssigt, og vi har et mål om at reducere energiudledningen fra vores bygninger med yderligere 20 pct. inden for de næste 3-5 år. Vi har solceller på fire adresser, og vil udbygge vores solcelleanlæg til alle de tage, hvor det giver mening.

Lidt om dig
Den ideelle kandidat har ledelseserfaring fra tidligere. Du kommer måske med en baggrund fra facility management, som bygningskonstruktør, selvstændig håndværker med ansatte eller noget helt fjerde. Det vigtigste er, at du kan se dig selv i de opgaver, som du skal løse hos os og at du kan levere på ledelsesdelen.

Kørekort er en nødvendighed.

Vi byder på kaffe!
Hvis du endnu ikke er helt parat til at søge stillingen, men du gerne vil høre mere, er du velkommen til at ringe til ressourcedirektør Filip Lange på 9135 7418. Hvis du gerne vil forbi og hilse på, byder vi gerne på en kop uformel kaffe! Du kan i øvrigt lære mere om U/NORD på www.unord.dk.

Ansøgning
Din ansøgning skal vi have senest d. 20. juni kl. 12:00. Vi forventer at afholde første samtaler d. 22. og 23. juni, samt anden samtaler d. 28. juni. Der vil blive afholdt test i forbindelse med rekrutteringen.

U/NORD ønsker en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere til at søge.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid, og du vil blive indplaceret som teknisk serviceleder i henhold til organisationsaftale for rengøringsassistenter, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F), med mulighed for forhandling af tillæg.

Dit prmære arbejdssted er Hjortehøjsvej 1, 2800 Kongens Lyngby

Det er et krav for ansættelsen at der til hver en tid kan fremvises en ren børneattest.

U/NORD ønsker at bidrage til et sundt arbejds- og undervisningsmiljø og har derfor indført røgfri skole-og arbejdstid.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lyngby Handelsgymnasium - Lyngby Gymnasium UNord, Hjortehøjsvej 1, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=5001&ProjectId=169813&DepartmentId=8479&MediaId=338&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5848189

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet