Pædagog

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

HELT UDE I SKOVEN - LIGGER DANMARKS SMUKKESTE BØRNEHUS.

I Grøndalshuset er der højt til loftet og vi har en beliggenhed der er helt unik. Der er skoven, som omkranser vores hus og Øresund 10 minutters gang fra huset! Det giver muligheder for at følge årstidernes skiften og tage del i natur og udelivet som vi lever stort på. Her er luft og vide rammer.

Grøndalshuset er et legende fristed, der oser af børn. Hver en krog er opsøgt af legende og glade børn, der får tid til at fordybe sig og pirret til deres nysgerrighed. I Grøndalshuset går leg og læring hånd i hånd.

VI mangler en pædagog til vores børnehaveteam. En varm, tryghedsskabende og omsorgsfuld person, der kan forundres samt glædes og være nysgerrig på hvad der rører sig i et børnehavebarns liv.

I Grøndalshuset arbejder vi ud fra den styrkede læreplan og er ved at implementere læreplanstræet. Du vil som kommende medarbejder blive en del af et team og få stor indflydelse på processerne omkring udviklingen af vores pædagogik og læringsmiljøer.

Grøndalshuset er en kombineret og selvejende institution med 64 børn. Vi er en del af Gentofte børnevenner, og med drift aftale med Gentofte kommune. Vi har to vuggestuegrupper og to børnehavegrupper. I Grøndalshuset følger vi med tiden og er hele tiden på forkant med tidens krav og forventninger. Vi er blevet rigtig gode til at prioritere og vores fokus er først og fremmest på at skabe et rigt og udviklende liv for børnene.

Vores personalesammensætning spænder vidt. Vi er unge og gamle, vi er mænd og kvinder. Det der kendertegner os er, at vi går glade på arbejde og ser en mening med det vi gør. Vi skal ikke kunne det samme, men brænde for det vi kan.

er dette noget for dig. KOM og besøg os. Vejen er let, enten bus 1A fra København eller toget til Charlottenlund. 7 minutters gang gennem skoven!!!!- Du kan også overveje en dejlig cykeltur, det tager ca.20 minutter fra Københavns centrum.

Du kan læse mere om os på www.grøndalshuset.dk

For at komme i betragtning til stillingen gør vi opmærksom på, at du skal beherske dansk i skrift og tale og at det kun er uddannede pædagoger som kommer til samtale.

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og principperne om Ny løn.

RING og træf en aftale med pædagog Freja Frandsen eller konstitueret leder Helle Sonneby Utzon på 39644192

Der er ingen ansøgningsfrist til stillingen, da vi løbende inviterer kandidater til samtale, efterhånden som vi modtager ansøgninger. Opslaget vil blive taget af nettet, så snart stillingen er besat.

Grøndalshuset, Ordrup Jagtvej 112, 2920 Charlottenlund

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://gentofte.dk/jobopslag/?hr=show-job/151176&linkref=113302&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847916

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet