Projektkoordinatorer til spændende forskningsprojekter - DTU Management

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

DTU Management søger projektkoordinatorer til en række forskningsprojekter. Som projektkoordinator skal du yde støtte og rådgivning til forskere, der søger eller allerede har modtaget bevillinger fra danske og udenlandske bevillingsgivere. Dette vil ske i tæt samarbejde med instituttets og DTU’s øvrige supportfunktioner. Stillingerne dækker over både pre-award og post-award opgaver, dvs. alt fra at hjælpe forskerne med at overholde formalia i ansøgningen, skrive gode ansøgninger og efterfølgende administrere og afrapportere bevillingen.

Som en del af et internationalt institut vil du få en bred kontaktflade til danske og udenlandske ansatte, studerende, gæster og samarbejdsparter. Arbejdssproget er derfor både engelsk og dansk. 

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Bistå divisionsleder, sektionsledere og forskere/projektledere med projektkoordinering og overblik over divisionens igangværende projektaktiviteter.
  • Bistå med overblik over mulige finansieringskilder, og erfaringsopsamling fra vellykkede såvel som mislykkede ansøgninger.
  • Bistå forskere med ansøgninger om midler til relevante finansieringskilder, bl.a. danske og udenlandske myndigheder, private firmaer, offentlige og private fonde samt EU, herunder sikre, at ansøgningerne både i form og indhold opfylder de krav, som finansieringskilderne stiller, samt bidrage til ikke-videnskabelige afsnit i nationale og internationale forskningsansøgninger.
  • Bistå til projektadministration og afrapportering af allerede bevilligede projekter.
  • Bidrage til at projekter og divisionen overholder krav vedrørende data og personfølsomme data, herunder data management planer og overholdelses af GDPR
  • Være bindeled mellem afdelingens forskere og DTU’s jurister i forbindelse med kontrakter, samarbejdsaftaler og lign.
  • Yde assistance i forbindelse med økonomistyring af projekter, herunder være bindeled til DTU’s økonomicenter.
  • Praktisk bistand i forbindelse med konferencer, workshops og møder, herunder referater, notatskrivning og opfølgning.
  • Kommunikere med nationale og internationale samarbejdspartnere skriftligt som mundtligt.
  • Proaktivt medvirke til at sikre at tidsplaner i ansøgningsprojekter og projekter overholdes af alle parter

Vi forestiller os, at du:

  • Har en akademisk uddannelse eller uddannelse på tilsvarende niveau.
  • Gerne har erfaring med administrativ koordinering af projekter og fundraising fra forskningsmiljøer.
  • Gerne har et bredt overblik over nationale og internationale forskningsprogrammer og andre fundingmuligheder
  • Har en vis tæft for økonomi – særligt med henblik på udarbejdelse af og opfølgning på budgetter.
  • Behersker dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt på højt niveau
  • Behersker gængse MS Office programmer – herunder regneark, og er vant til at arbejde med administrative IT-systemer, bl.a. til journalisering og budgetopfølgning.
  • Gerne har erfaring med at arbejde på en akademisk arbejdsplads
  • Er servicemindet, samarbejdsorienteret og engageret
  • Er grundig, struktureret og systematisk

Du kan arbejde selvstændigt og trives med at have mange bolde i luften på en gang. Som person er du fleksibel, serviceminded og holder af at arbejde sammen med forskellige typer mennesker i et meget internationalt miljø med en uformel og venlig arbejdsatmosfære.

Hvad tilbyder vi dig
Vi tilbyder et spændende og varieret job i en internationalt orienteret organisation. Du vil få stor indflydelse på planlægningen og løsningen af egne opgaver; gode muligheder for kompetenceudvikling samt vidensdeling på tværs af instituttet såvel som hele DTU organisationen; gode arbejdsvilkår og kolleger i en virksomhed, der interesserer sig for sine medarbejdere.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst for akademikere i staten eller anden relevant overenskomst. Din ugentlige arbejdstid er gennemsnitligt 37 timer. 

Din arbejdsplads bliver DTU Management, Lyngby Campus.

Ansøgning og kontakt
Vi skal modtage din online ansøgning senest den 9. august 2023 .  Åbn linket "Ansøg nu", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter motiveret ansøgning, CV og eksamensbeviser. 

Ønsker du flere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte administrationschef Mads K. Kjellingbro på 2367 3987. 

Ansøgninger modtaget efter ansøgningsfristens udløb tages ikke i betragtning.

Alle interesserede uanset alder, køn, handicap, race, religion eller etnisk tilhørsforhold, opfordres til at søge stillingen.

Om Instituttet 
DTU Management forsker i samspillet mellem ledelse, teknologi og økonomi. Vi udvikler løsninger i tæt samarbejde med virksomheder og myndigheder. Vores forskning har til formål at styrke velfærd, produktivitet og bæredygtighed i samfundet. Et nøgleelement er teknologiens rolle og dens interaktion med erhverv og mennesker. DTU Management bidrager til en lang række af DTU’s ingeniøruddannelser på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. DTU Management har ca. 240 medarbejdere og omkring halvdelen kommer fra udlandet.

Teknologi for mennesker
DTU udvikler teknologi for mennesker. Med vores forskning og uddannelser i international topklasse er vi med til at skabe en bedre verden, og vi bidrager til løsningen af de globale udfordringer formuleret i FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. H.C. Ørsted grundlagde DTU i 1829 med en klar mission om at udvikle og nyttiggøre naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet. Den mission lever den dag i dag. DTU har 13.500 studerende og 6.000 ansatte. Vi arbejder i en international atmosfære og har et inkluderende, udviklende og uformelt arbejdsmiljø. DTU har campusser i hele Danmark og i Grønland og samarbejder med de bedste universiteter verden over.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Danmarks Tekniske Universitet, Anker Engelunds Vej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://efzu.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/da/sites/CX_1/job/1956

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5880885

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet