Døgnrapporten i Skodsborg: fredag den 20. august

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Skodsborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rat stjålet

Skodsborg: Fra en VW Scirocco er der mellem onsdag aften og torsdag aften klokken 18.00 stjålet et rat, mens bilen stod i Skodsborgparken. Det er uvist, hvordan tyven har fået adgang til bilen.

Arbejdede uden tilladelse

Frederikssund: To mænd fra Ukraine på henholdsvis 44 og 59 år blev torsdag formiddag klokken 09.30 sigtet for at arbejde og opholde sig i Danmark uden de nødvendige tilladelser. Mændene blev truffet på en byggeplads i Vinge-området.

Stjal chokolade

Hellerup: Torsdag formiddag klokken 11.50 blev en 14-årig ung mand fra København taget for at stjæle en pose M&Ms i Normal på Strandvejen. På grund af hans unge alder blev hans forældre og de sociale myndigheder orienteret om sagen.

Stjal slikposer

Stenløse: To unge mænd på 15-år blev klokken 11.51 afsløret af en butiksdetektiv, efter de havde stjålet tre poser slik i Kvickly på Centertorvet. De to blev sigtet for tyveri, ligesom deres forældre og de sociale myndigheder underrettes om sagen.

Grill og tumbler stjålet

Frederiksværk: Fra et udhus på Asserbohusvej er der mellem den 5. august og i går, torsdag, klokken 12.00 er der stjålet en gasgrill og en tørretumbler. Tyven har skruet hængslerne af døren for at skaffe sig adgang til skuret.

Cyklist skubbede vagt

Stenløse: En 21-årig mand fra Ølstykke blev torsdag eftermiddag sigtet for vold efter han klokken 13.45 gentagne gange skubbede til en vagt i Egedal Centret, som havde bedt den 21-årige om at stå af sin cykel, da man ikke må cykle i centeret.

Fandt skunk

Gentofte: En lille pose skunk blev torsdag eftermiddag klokken 17.10 fundet på udearealet ved Baunegården på Springbanen. Skunken blev bragt til politistaitonen og registreret som hittestof.

Sigtet for spirituskørsel og bil beslaglagt

Hillerød: Torsdag eftermiddag klokken 17.17 blev en 31-årig kvinde fra Hillerød standset på Fredensborgvej. Her viste en alkometertest, at hun havde en promille på mere end to, og hun blev derfor sigtet for spirituskørsel ligesom hendes bil blev beslaglagt med henblik på konfiskation efter reglerne om vanvidskørsel. Kvinden blev tillige taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, der skal fastlægge hendes nøjagtige promille.


Unge skabte uro

Hillerød: En gruppe på 10-15 ugen mænd skabte torsdag eftermiddag klokken 17.18 uro og uorden i Østervang, hvor de havde samlet sig. Et par patruljer kørte til stedet, men ved deres ankomst, var de unge forsvundet fra området.

Kørte uden førerret

Kgs. Lyngby: Torsdag eftermiddag klokken 17.32 blev en 28-årig mand fra Kirke-Hyllinge standset på Lyngbygårdsvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået sit kørekort administrativt inddraget.

Brand i transformer

Helsinge: Torsdag aften klokken 20.19 opstod der brand i en transformer på Nydamsvej. Ilden, som formodentlig er opstået på grund en kortslutning, bredte sig til nogle mindre træer, førend den blev slukket.

Havde hash på sig

Hillerød: To mænd fra henholdsvis 20 år fra Nivå og 21 år fra Helsingør blev torsdag aften omkring klokken 21.15 truffet af en patrulje ved en p-plads i Østervang. Her viste det sig, at de to mænd var i besiddelse af mindre mængder hash til eget forbrug, hvilket de blev sigtet for.

Overfaldt billetkontrollører

Veksø: En yngre mand overfaldt torsdag aften mellem klokken 20.31 og 20.36 to kontrollører i S-toget ved Kildedal i retning mod København. Den yngre mand skubbede og slog de to kontrollører, ligesom han kastede en sten mod den ene. Manden flygtede herefter fra stedet. Han beskrives som dansk af udseende, 18-23 år, 170-175 cm høj, kraftig af bygning med lyst kort hår. Han talte dansk og var iklædt sort trøje og mørkegrønne bukser og fulgtes med en ung kvinde.

Spritbilist standset

Kgs. Lyngby: Klokken 01.40 natten til fredag blev en 35-årig mand fr Helsingør standset, da han kom kørende på Helsingørmotorvejen. En alkometertest viste, at hans promille var højere end den tilladte, og han blev derfor sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor han fik taget en blodprøve, som skal klarlægge hans nøjagtige promille.

Maskeret mand i have

Hellerup: En maskeret mand i en have blev klokken 03.37 natten til fredag set af en beboer på Hambros Allé, som straks kontaktede politiet. En hundepatrulje kørte til stedet, men den maskerede mand var ikke at finde i området omkring adressen.

Indbrud i privat beboelse anmeldt til Nordsjællands Politi 19.-20. august 2021
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi
Flere artikler