Musik til ulempe over hele Nordsjælland


Anmeldelse kl. 23.59 om studenterfest med høj musik på Humlevænget i Kgs. Lyngby. En beredskabspatrulje tog forbi, og musikken blev skruet ned. 
Samme i Æblets Kvarter i Nivå, hvor vi kl. 00.19 fik en anmeldelse om, at der var mange unge mennesker samlet til udendørs fest, hvor en patrulje fik reguleret lydniveauet i nedadgående retning. 
Også på Ritavej i Espergærde fik en patrulje kl. 01.44 en snak med unge mennesker til et studentergilde om at skrue ned for musikken. Patruljen vurderede dog ikke, at musikken var til ulempe for de omkringboende. 
Anderledes med anmeldelsen kl. 01.45 på Kettebakken i Skodsborg, hvor en patrulje måtte vejlede unge mennesker til en studenterfest om, at soundboxen ville blive taget, hvis politiet blev tilkaldt igen. Kl. 03.49 fik vi en anmeldelse om høj musik på Henningsens Allé i Hellerup om meget høj musik, men da patruljen kom forbi kl. 04.02 var festen slut. 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent
Det er forståeligt, at du/I fester derhjemme. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

Er du selv udsat for musik til ulempe? 
Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på 114. Vi er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

Kilde: Nordsjællands Politi