Kilde: Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: Nyt fra Skodsborg - mandag den 24. august

Skodsborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Ild i container

Frederikssund: Søndag formiddag klokken 10.57 var der ild i en container på Solsortevej. Ingen af beboerne kom til skade, og brandvæsenet fik hurtigt slukket branden.

Blev frarøvet ur

Allerød: En 23-årig mand fra København blev mellem klokken 04.30 og 05.00 søndag morgen frarøvet sit ur på Allerød Station ved cykelskurene. Her kom den 23-årige gående for at tage toget til København, da to unge drenge kom hen til ham. Den ene tog hårdt fat i den 23-åriges tøj og arme og under tumulten lykkedes det ham, at stjæle den 23-åriges ur. De to gerningsmænd kørte derefter fra stedet på nogle cykler. De beskrives som A: mand, mellemøstlig af udseende, 16-21 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning, brun i huden med sort, kort hår. Han talte dansk med accent. B: Mand, mellemøstlig af udseende, 16-21 år, almindelig af bygning med sort hår. Røveriet blev anmeldt søndag eftermiddag klokken 14.03.

Tyveri fra bil

Skodsborg: Søndag eftermiddag omkring klokken 15.30 blev en taske, der indeholdt nøgler og en pung, stjålet fra en bil, der holdt parkeret på Skodsborg Strandvej. Tyven har knust en siderude for at skaffe sig adgang til bilen.

Bodegagæst blev vred over udsmidning

Frederiksværk: En gæst på Torvets Bodega blev søndag eftermiddag så vred over at blive smidt ud, at han overfaldt en 59-årig mandlig medarbejder på bodegaen. Gæsten havde opført sig aggressivt, hvilket fik medarbejderen til at tage fat i ham for at få ham udenfor. Men da medarbejderen slap sit tag i kunden, slog denne medarbejderen i ansigtet, hvorefter han forlod stedet. Den vrede bodegagæst beskrives som en mand, dansk af udseende, 45-50 år, 185 cm høj og almindelig af bygning, hvid i huden med langt lyst hår og grimme tænder. Han var iført grå trøje, knælange lysegrå bukser, og havde en cykelhjem samt en grå/sort elcykel af mærket "SCO" med sidetasker samt en sort rygsæk med sig.

Drenge blev sat til at rydde op

Frederikssund: Fire drenge i alderen 15 – 16 år fra Frederikssund og Jægerspris blev søndag aften sat til at rydde op, efter de ved 19.20-tiden havde kastet med toiletpapir og cykler på legepladsen ved Fjordtoppen Børnehave. Den ene af drengene blev endvidere sigtet for overtrædelse af knivloven samt for besiddelse af euforiserende stoffer, da han blev fundet i besiddelse af en kniv samt noget hash.

Brand i rækkehus

Kokkedal: Mandag lige efter midnat rykke de politi og brandvæsen ud til en anmeldelse om brand i et rækkehus i Jellerød Have. Der er ingen melding om personskade, husets beboer, en 90-årig kvinde, blev dog kørt til tjek på sygehuset. Det formodes, at branden er opstået ved, at noget papir ved en fejl er blevet antændt.

Dæk skåret op

Birkerød: Søndag aften klokken 23.40 blev alle fire dæk på en bil, der holdt parkeret på Nørrevang, skåret op af en ukendt gerningsmand. Et vidne har set en gammel, hvid truck køre fra stedet umiddelbart efter hærværket blev begået.

Indbrud i privat beboelse anmeldt 21. – 24. august 2020
Mød redaktionen
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Ninna Jalog nj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Flere artikler