Nyt fra Skodsborg i politiets døgnrapport

Profilbillede

Skodsborg er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Dreng slået i hovedet, Helsingør

En 13-årig dreng anmeldte torsdag morgen klokken 08.02, at han umiddelbart forinden var blevet overfaldet ved Trollehøj Børnehave på Nordvej. Her havde en mand råbt skældsord ad ham og slået ham i hovedet. En patrulje kørte til stedet, men gerningsmanden var forsvundet fra området. Han beskrives som 25-30 år, dansk af udseende, langt hår, skæg. Iført sort trøje og sorte bukser.

 

Forhjul stjålet fra bil, Gentofte

Mellem onsdag aften og torsdag morgen er der stjålet et forhjul fra en bil, som stod på Middelvej. Bilen var i forbindelse med tyveriet blevet ”klodset op” på en træstub. Tyveriet blev anmeldt torsdag klokken 08.09.

 

Kørte uden kørekort og havde hash i bilen, Ølsted

Torsdag formiddag klokken 09.08 blev en 20-årig mand fra Frederikssund standset, da han kom kørende i bil ad Byvej. Han blev sigtet for kørsel uden førerret, da han ikke havde noget gyldigt kørekort. 

 

Ild i dieseltank, Hillerød

Klokken 09.40 kom en anmeldelse om, at der var ild i en dieseltank i Hammersholt Erhvervspark. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, hvor det i mellemtiden næsten var lykkedes anmelderen at slukke branden, hvorefter brandvæsenet sørgede for efterslukning. Ingen personer kom til skade ved branden.

 

Sigtet for narkokørsel, Frederikssund

Torsdag formiddag klokken 10.31 blev en 20-årig mand fra Købenahvn standset, da han kom kørende ad J.F. Willumsens Vej. Da en narkometertest viste, at manden var påvirket af cannabis, blev han sigtet for narkokørsel og taget med på hospitalet. Her blev der udtaget en blodprøve fra ham, som nu skal analyseres for at fastlægge mandens nøjagtige påvirkningsgrad til brug for den videre behandling af sagen.

 

Kvinde slået i panden, Kokkedal

En 18-årig kvinde fra Helsingør blev torsdag formiddag slået i panden af en ukendt mand. Det skete på Kystbanestien, hvor kvinden kom gående i retning Rungsted. Her blev hun kontaktet af en mand, som råbte ad hende og skældte hende ud, fordi hun gik med hovedtelefoner på. Da kvinden bad manden om at lade være med at råbe ad hende, reagerede han ved at slå hende hårdt i panden. Herefter cyklede han fra stedet. Manden beskrives som skandinavisk af udseende, lys i huden, 50-60 år, 180 cm høj, kraftig af bygning, kraftig, iført refleksgul cykelhjelm og refleksgult tøj. Han kørte på en MTB cykel.

 

Var utilfreds med parkeringsafgift og fik bøde for at skabe uro og uorden, Hillerød

En 76-årig mandlig bilist fra Hillerød var torsdag formiddag omkring klokken 11 så utilfreds med at have fået en parkeringsafgift i Frederiksværksgade, at p-vagten på stedet så sig nødsaget til at ringe til politiet. En patrulje kørte til stedet og kunne konstatere, at bilisten med sin opførsel overtrådte Ordensbekendtgørelsen, hvilket han blev sigtet for fik en bøde for.

 

Fik betonvæg over sig, Helsinge 

Torsdag eftermiddag klokken 13.32 væltede en betonvæg ned over en mand fra Ringsted, mens han arbejdede på en byggeplads i Ammendrup Park. Manden blev kørt på hospitalet, ligesom Arbejdstilsynet blev underrettet om sagen.

 

Bil brød i brand, Farum

En bil brød klokken 14.09 i brand under kørslen på Hillerødmotorvejen. Ifølge bilens fører kom der nogle ukendte lyde fra motorrummet kort inden branden brød ud. Ingen personer kom til skade. I forbindelse med slukningsarbejdet var to vognbaner på stedet spærret. De blev åbnet for trafik igen kort efter klokken 15.

 

Kørte trods forbud, Humlebæk

Klokken 15.42 blev en 29-årig mand standset, da han kom kørende ad Torpenvej. Her blev han sigtet for kørsel uden førerret, da han tidligere havde fået et kørselsforbud, som fortsat var gældende.

 

Snusede sig frem til hash, Farum

Der blev fundet en større mængde hash, som var gemt ved Bybækterrasserne, da der torsdag eftermiddag blev gennemført en målrettet aktion mod narkosalg på Gadeplan. Det var en af politiets narkohunde, som snusede sig frem til hashen.

 

Taske stjålet, Skodsborg

Torsdag eftermiddag mellem klokken 17.05 og 17.20 fik en 26-årig kvinde stjålet sin taske, da hun luftede sin hund ved skovstien vest for Skodsborg Station, hvor en mand rev tasken af hendes skulder. Gerningsmanden beskrives som skandinavisk af udseende, ca. 30 år, 180-190 cm høj, muskuløs, iført sort hættetrøje, sorte bukser samt sort/hvide addidas sko.

 

Kørte trods forbud, Kgs. Lyngby

En 24-årig kvinde blev klokken 19.34 standset, da hun kom kørende ad Lyngby Hovedgade. Her blev hun sigtet for kørsel uden førerret, da hun havde sat sig bag rattet på trods af, at hun tidligere havde fået et kørselsforbud, som stadig var gældende.

 

Taget for spirituskørsel, Værløse

Torsdag aften omkring klokken 20 kom en 40-årig mand fra Brønshøj kørende ad Hillerødmotorvejen. Her blev han standset af en patrulje, som foretog en alkometertest på ham. Da mandens promille viste sig at være over det tilladte, blev han sigtet for spirituskørsel og taget med på hospitalet, hvor der blev udtaget en blodprøve fra ham. Den bliver nu analyseret for at fastlægge hans nøjagtige promille til brug for den videre behandling af sagen.

 

Havde hash på sig, Helsingør

En 16-årig ung mand blev torsdag aften fundet i besiddelse af en moderat mængde hash. Den unge mand blev truffet på Blishøj af en patrulje i forbindelse med an målrettet aktion mod narkosalg på gadeplan. Den unge mand blev sigtet for forholdet, desuden bliver hans forældre og de sociale myndigheder underrettet om sagen. I samme indsats blev der fundet to klumper hash i en buskads ved en p-plads på Søvejen.

 

Bil i brand, Helsingør

Klokken 22.21 torsdag aften kom en anmeldelse om, at en varevogn, som stod på HC Ørsteds Vej, var i brand. Brandårsagen skal nu undersøges nærmere, men det formodes, at der er tale om en påsat brand.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordsjællands Politi.
Kilde: Nordsjællands Politi